Overtuig uzelf

en bekijk het oordeel van onze klanten.

Onze klanten:

logo Nijestee
Logo Actium
logo wierden en borgen
logo Poort 6
welbions logo
logo mercatus
woonpartners midden-holland
logo woonbron
logo elan wonen
logo woonconcept
logo de huismeesters
logo vechthorst
logo woonpunt
logo volkshuisvesting arnhem
logo rijnhart wonen

Referenties:

Actium

Logo Actium

Actium verhuurt in het gebied Zuidoost Friesland tot Zuidwest, Midden en Noord Drenthe zo’n 16.000 woningen verspreidt over 70 woonplaatsen. Actium staat midden in de samenleving en werkt aan de huisvesting voor mensen met een lager inkomen of mensen die niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien.

Nijestee

logo Nijestee

Nijestee verhuurt, beheert, ontwikkelt en bouwt al 100 jaar sociale huurwoningen in de stad Groningen. Met ruim 13.500 huurwoningen is zij de grootste woningcorporatie van deze stad en huisvest zo’n 30.000 personen. Behalve woningen verhuurt Nijestee ook bedrijfsruimten en garages.

Poort6

logo Poort 6

Poort6 is de enige woningcorporatie in Gorinchem. Zij biedt zo’n 15.000 inwoners een thuis in de grootste vestingstad van Nederland. Poort6 heeft het maatschappelijk belang van huurders hoog staan en is betrokken bij het opbouwen van sterke, zorgzame en toekomstbestendige wijken en woongemeenschappen.

Welbions

welbions logo

Welbions is de woningcorporatie van en voor Borne en Hengelo. We verhuren, verkopen, beheren, bouwen en onderhouden woningen. Ongeveer 27.500 mensen wonen in een van onze bijna 15.000 huurwoningen.