workflow Mind2pay

Over ons

Mind2Pay staat voor huurincasso
op een maatschappelijk verantwoorde en vooruitstrevende manier.

Missie

Het is onze missie om bij onze klanten het aantal uitzettingen op basis van huurachterstand tot nihil te doen dalen en het aantal huurders met méér dan 1 termijn achterstand tot een minimum te beperken.

Visie

  • Door middel van de inzet van Mind2Pay tijd vrijmaken voor de menselijk maat binnen het huurincassoproces.
  • Hiertoe wordt 85% van de repeterende, controlerende en administratieve werkzaamheden uitgevoerd door de rekenkracht en workflows 3.0 van onze software.
  • De gewonnen tijd op de afdeling huurincasso door de woningcorporatie in laten zetten op persoonlijke aandacht en duurzame maatwerkoplossingen voor precies die huurders die aandacht nodig hebben om uit de problematische schulden te blijven en/of te komen.
  • Het identificeren door middel van data en analyse van die huurders die deze extra aandacht nodig hebben.
  • Specifieke software beschikbaar stellen die dit mogelijk maakt voor de afdeling huurincasso is een vakgebied dat 100% focus vereist! Mind2pay doet dan ook niets anders.

Innovatief

Graag maken wij de vergelijking met Henry Ford en Steve Jobs. Voorlopers in hun tijd. Wie kon er denken aan een auto als je niet beter weet dan vervoer te voet of per paard? Wie was er niet blij met zijn Nokia 3210? Bellen en sms’s en zelfs het spel Snake kunnen spelen. Meer was niet nodig toch? Tot Steve Jobs zijn klanten kon laten zien wat de telefoon van de toekomst allemaal ging doen.

Voor beide noviteiten gold onbekend maakt onbemind. En als je eenmaal kennis mee had gemaakt, dan wilde je niet meer terug.

Zo is het ook met Mind2Pay. Beter, sneller en anders. En je gelooft het pas als je er mee gewerkt hebt, en dan wil je niet meer anders.

Er over uitweiden hier heeft dan ook geen toegevoegde waarde. Ervaar het door een demo en vraag het de gebruikers van onze klanten. Zij zullen u ook vertellen over onze andere kwaliteit. Persoonlijke aandacht.

Maatschappelijk verantwoord

Mind2Pay vindt het belangrijk dat uw woningcorporatie in staat wordt gesteld om met dezelfde bezetting veel meer tijd te kunnen besteden aan uw huurders met een betalingsachterstand. Dit doen wij door precies die huurders onder de aandacht te brengen die dit nodig hebben om uit de problematische schulden te komen en/of te blijven. U vindt dit terug in onze missie, in onze werkwijze, in onze software, in onze prijsstelling en in onze betrokkenheid.

Graag bewijzen wij ook úw corporatie dat maatschappelijke betrokkenheid geen loze kreet hoeft te zijn.

Certificering

Onze toonaangevende SAAS-huurincasso-software is ISO 27001 gecertificeerd. Deze prestigieuze certificering erkent de inzet van Mind2Pay voor gegevensbeveiliging op het hoogste niveau.

Hiernaast is het ook een bevestiging van onze voortdurende inspanningen om de strengste normen voor gegevensbescherming en privacy te handhaven.

Deze prestatie plaatst Mind2Pay in een selecte groep van organisaties die zich toeleggen op de bescherming van gevoelige informatie en het waarborgen van de veiligheid van hun klanten.