Mijn naam is Joost Dekker, 37 jaar, en ik woon samen met mijn vrouw en zoon (binnenkort 2) in de mooiste vestingstad van Nederland, Gorinchem. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad en ben ik ook graag sportief bezig.

Na ruim 16 jaar bij een woningcorporatie gewerkt te hebben, en een korte periode bij een gerechtsdeurwaarder, ben ik op 6 maart bij Mind2Pay gestart als ‘Implementatie Consultant’. Mind2Pay was geen ‘onbekende’ van mij, want ik heb zelf 2,5 jaar als gebruiker met het product mogen werken. Vanaf het begin dat ik er zelf mee mocht werken ben ik groot fan van de software, omdat het direct als je er mee gaat werken waarde toevoegt aan het (minnelijke) incassoproces. Automatiseren waar het kan en maatwerk / persoonlijk contact waar dit het hardst nodig is. De resultaten, het gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruik zorgde er voor dat Mind2Pay mijn verwachtingen altijd heeft weten te overtreffen. Daarnaast zijn er verschrikkelijk veel extra functionaliteiten die een grote plus geven op het gebruik van Mind2Pay, dat echt specifiek is toegespitst op incassoproces bij woningcorporaties.

Het is dan ook extra leuk dat ik zelf nu aan de andere kant van de tafel mag zitten bij de implementaties van nieuwe gebruikers en hierin mijn kennis en ervaringen, van zowel het gebruik van Mind2Pay als de koppelingen op diverse ERP-pakketten, kan delen. Ik kijk er naar uit om bij de bestaande en nieuwe klanten aan tafel te zitten. Tot snel?!