Rodney van der Ven start als Commercieel Manager

Mijn naam is Rodney van der Ven, ik ben 40 jaar en woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Alphen aan den Rijn. In mijn vrije tijd doe ik graag veel leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast voetbal ik graag en sla ik af en toe een balletje op zowel de tennis- als golfbaan.
Na 15 jaar actief te zijn geweest in het creditmanagement (incasso/deurwaarder), ben ik per 1 september gestart bij Mind2pay. De laatste jaren is er in creditmanagement veel veranderd. Het gebruik van de juiste software is enorm belangrijk geworden en betekend in de praktijk daadwerkelijk het verschil tussen veel zaken uit handen geven aan de deurwaarder of nauwelijks.

Een van de pijlers die ik bediende waren de woningcorporaties. Juist hier zag ik dat Mind2Pay-gebruikers steeds minder zaken uit handen hoefden te geven. Nieuwsgierig van aard ben ik zo in contact gekomen met Mind2pay. Na inspirerende gesprekken en met overtuiging over het onderscheidend vermogen van de software en haar toegevoegde waarde voor de woningcorporaties en haar huurders ben ik begonnen als Commercieel Manager binnen Mind2pay.
In mijn nieuwe rol bij Mind2pay zal ik de gesprekken aangaan met woningcorporaties en ook het relatiebeheer op mij nemen. Graag laat ik zien wat de software van Mind2pay kan betekenen voor uw organisatie. Wat mijzelf enorm aanspreekt is dat de software van Mind2Pay voor 100% gericht is op woningcorporaties. Door de intelligentie en robotisering in de workflows, komt er daadwerkelijk veel meer tijd en aandacht vrij voor het persoonlijk contact met de huurder die dat nodig heeft.
Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan een sociaal huurincasso-proces waar zowel de woningcorporaties als de huurders de vruchten van gaan plukken.