Vrijblijvend demo aanvragen

Mind2Pay is uniek en onderscheidt zich door middel van het aanbod van vooruitstrevende tools.

features Mind2Pay

Onze toolkit is veelomvattend en wordt jaarlijks aangepast aan nieuwe ontwikkelingen of innovaties die plaatsvinden op het gebied van betalingsverkeer. Voorbeelden zijn: betaalspot (betaallink oplossing), rapportage (geavanceerde credit management reporting).

Het unieke aan onze tooling is dat wij onze volledige historie vasthouden zodat u inzicht krijgt hoe uw debiteuren zich over de tijd heeft gedragen. De meeste klassieke debiteurenpakketten kunnen u slechts inzicht geven in de stand van vandaag (foto opname), maar kunnen niet teruggaan. Wij hebben tevens een rapportage module ter beschikking voor die klanten die uitgebreide credit management rapportage behoefte hebben. Deze module is eenvoudig te koppelen, u krijgt dan de beschikking over een 60-tal standaard rapportages.

Mind2Pay beschikt over een uitgebreid palet aan distributie middelen om uw klanten te bereiken. Het systeem maakt zelf de keuzes welk middel wordt ingezet en wanneer. Ter illustratie, indien een email bounced dan wordt automatisch een brief per post verstuurd. Zo kan het zijn dat er meerdere middelen worden ingezet, het systeem leert van elke actie en kiest het middel waar het meeste succes mee wordt verwacht.

Mind2Pay is gebaseerd op de RPA (Robotic Processing Automation) techniek. Dit betekent dat op basis van geavanceerde algoritmes de software zelf besluiten en acties kan nemen. Belangrijk bij RPA is dat de juiste tone of voice wordt gebruikt in de communicatie. Onze RPA processen kunnen we dan ook volledig afstemmen op basis van uw wensen.

Mind2Pay werkt intuïtief en gebruiksvriendelijk. Wij vinden dat dusdanig belangrijk dat we zeer frequent GTO’s (Gebruikers Tevredenheid Onderzoek) uitvoeren. Heeft een medewerker een idee of wens en is het idee ook handig of van toepassing voor andere klanten dan gaan we zorgen dat we dit samen kunnen realiseren. Zo blijven we ons continue verbeteren.

Mind2Pay is een cloud oplossing, het enige dat we nodig hebben is uw brondata en de wijze waarop u uw processen zou willen inrichten. Dat kan bijzonder snel geregeld worden. De ervaring leert dat we ongeveer 3 maanden doorlooptijd nodig hebben. Heeft u wat complexere processen en wilt u bijvoorbeeld ook historie mee converteren dan moet u rekenen op een doorlooptijd van 5 maanden.