Corporatieplein 2020

Donderdag 24 september is het CORPORATIEPLEIN van 09:45 tot 16:30 uur. Het event is online dit keer. Je kunt je als medewerker van een woningcorporatie gratis aanmelden via https://corporatieplein.nl/nl/registratie.

Ook wij zijn virtueel vertegenwoordigd en ‘te bezoeken’ in onze stand. Wil je een presentatie van ons bijwonen? Wat ons betreft, graag natuurlijk. En het leuke van een virtuele zaal is dat deze nooit vol is natuurlijk.

Om 11:00 uur vertellen wij over een klantcasus waarbij via prestatie inkoop zes te bereiken doelen met elkaar overeengekomen zijn. Doelen die ogenschijnlijk met elkaar in tegenspraak zijn. Zo is er de doelstelling om het openstaande huur saldo bij zittende en vertrokken huurders te verlagen. Tegelijkertijd is het de bedoeling dat de huurdertevredenheid over het huurincassoproces toeneemt. Hoe dit in goede samenwerking is gelukt? Dat hoor je tijdens deze sessie.

Om 14:30 vertellen wij over hetgeen wij in de praktijk tegenkomen aan rapportages binnen het landschap van de woningcorporaties. In een tijd waarin data een steeds belangrijkere rol speelt, signaleren wij dat er onbewust vele kansen worden gemist en tonen wij aan de hand van enkele voorbeelden aan wat wij hiermee bedoelen.

Verder staan er natuurlijk nog veel meer exposanten met een goed verhaal over de vele facetten die woningcorporaties raken.

Het virtuele karakter biedt nu iedereen de mogelijkheid om gratis en zonder reistijd een bezoek te brengen. Waarom zou je niet aanwezig zijn?