Corporatieplein resultaten

Succesvol Digitaal Corporatieplein
Afgelopen donderdag heeft Mind2Pay meegedaan met het Coporatieplein 2020. Vanwege corona was dat dit keer geheel virtueel ingericht, met virtuele stands, online speeddates en presentaties via Vimeo. Het vergde veel voorbereiding maar het resultaat was er dan ook naar, we kregen veel positieve feedback over onze stand en ook de lezingen bevielen goed. Heeft u het Corporatieplein gemist dan kunt u de 2 presentaties van Mind2Pay terugzien via onderstaande artikelen of op onze website.

Een efficiënter huurincassoproces met hogere huurderstevredenheid, hoe kan dat?
Mind2Pay werkt veelal met prestatie inkoop contracten waarbij er in samenspraak met de woningcorporatie divers KPI’s worden gedefinieerd. KPI’s die op het eerste oog veelal tegenstrijdig lijken zoals een efficiënter huurincasso proces gecombineerd met een aantoonbaar hogere huurder tevredenheid. Hoe kan dat? In deze presentatie legt onze product specialist Wim Brugman aan de hand van een praktijkcasus uit hoe Mind2Pay te werk gaat, wat onze filosofie is, wat er concreet veranderd is in het huurincasso proces bij onze klant en waarom de aanpak zo succesvol is gebleken. Een presentatie van 20 minuten die u niet wilt/kunt missen!

Klik hier om de presentatie over huurdertevredenheid te bekijken!

De gemiste kansen bij huurincasso rapportages
Een van de peilers van Mind2Pay is onze rapportages functionaliteit. Middels een concrete praktijkcasus laat onze productspecialist Wim Brugman u via rapportages voorbeelden zien waarom rapportage een essentieel onderdeel is van een optimaal huurincasso proces. De meeste standaard debiteuren beheersystemen leveren alleen maar een snapshot van de huidige situatie en kunnen dan ook geen inzicht geven in historische trends. Bovendien ontbreken er veelal essentiële woningcorporatie rapportages over de resultaten van huis- en kantoorbezoeken en financiële hulpverlening. Meten is weten. Meer weten over kansen die verscholen liggen in uw data? Kijk dan naar deze presentatie van 20 minuten en u wilt gelijk overstappen naar Mind2Pay.

Klik hier om de presentatie over huurincasso rapportages te bekijken!