Het is weer tijd voor nieuwe goede voornemens. Dit jaar gaan we het allemaal anders doen! Zowel privé als zakelijk is het goed om af en toe even stil te staan en tijd te nemen voor bezinning. Wat ging er goed, wat kan er beter, wie willen we zijn? Essentiele vragen. Als we het puur zakelijk houden en kijken naar het huurincasso proces bij woningcorporaties dan raden wij u voor 2021 de volgende voornemens aan:

1. Meer tijd te nemen voor echt contact met die huurders die de aandacht nodig hebben!
2. Het huurincassoproces nog efficiënter te (laten) maken zodat u ook daadwerkelijk tijd krijgt voor uw eerste voornemen!
3. De huurincasso-data te gaan benutten voor betere rapportages die niet alleen uw resultaten nog beter in beeld brengen, maar waar u ook uit kunt leren welke doelgroepen bijvoorbeeld extra aandacht nodig hebben!
4. De kansen die de wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening u gaat bieden volledig geautomatiseerd te gaan benutten!
5. De tijd te nemen om iedere uitzetting van 2020 nauwkeurig te evalueren met als doelstelling voor 2021 alles te gaan doen om nieuwe uitzettingen te voorkomen!

Heeft u één of meerdere van deze voornemens al op uw lijstje staan dan is het echt tijd om kennis met ons te maken. Wij hebben bij meerdere woningcorporaties bewezen een significante bijdrage te kunnen leveren bij het realiseren van deze voornemens.
Mind2Pay voor woningcorporaties is het enige debiteurenpakket dat 100% gefocust is op het huurincassoproces voor woningcorporaties, wij doen niet anders! Onze werkwijze, filosofie en workflows zijn wezenlijk anders dan die van iedere andere debiteurenbeheer applicatie. Wij hebben het huurincassoproces volledig “omgedacht” met als resultaat een applicatie die het verschil maakt.
Wilt u ook uw voornemens waarmaken in 2021? Niet alleen voor uzelf, maar juist ook voor uw huurders?
Maak dan vooral kennis met Mind2Pay, laat u informeren door gebruikers van andere woningcorporaties en oordeel tenslotte zelf.